Stålkonstruktioner

Stålkonstruktion som förstärker

Beroende på design och utformning av en fastighet kan det vara en fördel att använda sig av en stålkonstruktion. Ska det vara många och stora glaspartier blir det oftast snyggast med en stålkonstruktion som ger ett lättare intryck. Man kan med en konstruktion av stål skapa unika och konstfulla byggnader där kraven på arkitekturen är höga.

Det kan behövas en stålkonstruktion som förstärker vid påbyggnad eller ombyggnad.  Ibland kan bärförmågan behöva ökas och med ett tillägg av stål förstärker man då befintlig betong- eller träkonstruktion. Stålkonstruktioner kan även produceras i moduler för att sättas ihop på plats precis som betongelement, vilket ger en lägre byggkostnad samt snabbare och effektivare arbete på byggplatsen.

Har du en fastighet som idag saknar balkonger är det med en stålkonstruktion utmed fasaden som ger hyresgästerna en balkong att kunna gå ut på och samtidigt höjs värdet på din fastighet. Det kanske behövs ett tillägg av en brandtrappa i din fastighet, det kan man lösa med exempelvis en ståltrappa.

Kontakta oss på Högsbols Montage för den bästa lösningen för just erat projekt, direkt på telefon eller genom kontaktformuläret.