Om oss

1977 startade Lars Larsson sin egen byggfirma och drev den fram till 1999 då Högsbols Montage AB köptes upp. Idag består företaget av Lars och 23 anställda som åtar sig större byggnadsprojekt över hela landet. Bland annat så står utbyggnad på Karlstads Sjukhus, Gothia Towers samt ett flertal 18-våningshus i städer som Helsingborg och Göteborg på den långa meritlistan. Företagets rykte och bevisliga expertis är alltid skäl nog att anlita oss.

 

OSLAGBAR KUNSKAP OCH ERFARENHET

Vi arbetar sedan 1999 med prefabmontage på byggnation, mestadels bostadshus, över hela Sverige. På företaget arbetar 24 personer som samtliga är innehavare av stor kunskap, ovärderlig yrkeserfarenhet och känsla för hur saker bli gjorda på absolut bästa sätt. I ett byggnadsprojekt gör vi grundstommen, trapporna, balkongerna och även betongarbetet.

VÅR VIKTIGASTE TILLGÅNG

Personalen är vår viktigaste tillgång. Kompetensen och erfarenheten som finns bland vår personal är en förutsättning för att hålla en hög kvalitet och ha kontroll på varje liten detalj.

MED RÄTT RESURSER

Våra resurser är betydande och möjliggör hantering av större projekt. Vi deltar frekvent i byggnadsprojekt i mellersta och södra Sverige. Vi arbetar enligt rådande arbetsmiljö- och kvalitetskrav.

ÖVER 30 ÅR I BRANSCHEN

Vi utför arbeten överallt runt om i vårt avlånga land. Från stora städer till små. Vi kan med vår långa meritlista och goda rykte bland våra kunder garantera dig ett resultat du blir nöjd över.