Nyproduktion

Nyproduktion – Från start till slut

Vi engagerar oss från början till slut av nyproduktion. Vi är med från start och lyssnar på dina önskemål och tillsammans kartlägger vi behoven och fastställer en plan för en kostnadseffektiv byggprocess. Våra drivna medarbetare styrs av en erfaren projektledare som har hand om all kommunikation mellan hantverkarna, entreprenörer och leverantörer under hela processen.

Vi erbjuder en personlig kontakt för en rak kommunikation och för att undvika missförstånd. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och vill därför ha en transparant och öppen relation under hela projektet. Vi arbetar alltid mot samma mål samtidigt som vi vill leverera det vi lovar inom ramen för tid och budget.

Vi har stor kännedom vid nyproduktion och har slutfört ett antal byggnationer. Efter 20 år i branschen har vi en expertis som många nya företag saknar. Vi är genuina och har yrkesmässig personal inom alla områden. Vårt största intresse är att alltid tillfredsställa våra kunder och drivs av att bevara vår goda kundkrets samt rykte.

Vi förstår att man står inför många beslut vid en nybyggnation och att allting ska kännas rätt innan man påbörjar sitt projekt. Vi ser alltid till att ta del av nya tekniker, arbetsmetoder samt material för att alltid vara attraktiva. Utbildning sker löpande för att alltid vara uppdaterade med det senaste och bästa möjliga.

Med vår långa erfarenhet i branschen och kompetenta personal kan vi alltid bidra med de bästa lösningarna, högsta kvalitén och effektiva byggtider. Vi kan fungera som bollplank, förutse potentiella problem samtidigt komma med egna tips och idéer. Tveka inte på att kontakta oss för ett samtal där våra sakkunniga kan svara på dina frågor och funderingar eller boka ett möta för att träffa oss personligen!