Betongarbeten

Betongarbeten och gjutningar

Oavsett storlek på hus eller fastighet behöver det en stark och stabil grund att stå på.

Betong – har funnits i flera tusen år. Det tillverkas av berg, grus och cement där råvaran är kalksten. Betong består alltså enbart av naturliga material och går att återvinna i form av fyllnadsmaterial.

Betong är ett hållbart material på många sätt. Det kan lagra både värme och kyla vilket sparar energi. Det har en lång livslängd, ofta mer än 100 år, dessutom med låga krav på underhåll. Det tål fukt, frost, möglar inte och är brandsäkert. Fördelarna med betong är många och möjligheterna enorma då man i princip kan forma betongelement hur som helst.

Vi jobbar både med prefabmontage och mindre gjutningar på plats. Vi monterar, trappor, stommar och balkonger i alla storlekar och varianter åt företag.

Betongelement som väggar, bjälklagsplattor och trappor gör att en fastighetskonstruktion går fort att få på plats. Vi hjälper dig med de betongarbeten du behöver helt enkelt och våra kranar lyfter dem på plats. Eftersom det ibland kan vara speciallösningar och mycket att ta hänsyn till vill vi att du kontaktar oss när du ska göra något i betong. Fyll gärna i kontaktformuläret om vi inte hinner svara i telefon.